Filmografie

16. července 2006 v 14:14 | http://blog.lide.cz/moncinka001/alyssa/ |  Alyssa Milano

Filmy ve kterých Alyssa Milano hrála..... pro zajímavost.... :-D

Filmografie
2002 Kiss the Bride - Amy Kayne
2002 Buying the Cow - Amy
2001 Diamond Hunters (TV miniseriál) - Tracey Van der Byl
2001 Revealed with Jules Asner (TV seriál) sama sebe
2001 Lady and the Tramp II: Scamp's Adventure (video - hlas)
2001 Family Guy (TV seriál) - sama sebe v epizodě: "Mr. Griffin Goes
To Washington"
2001 Spin City (TV seriál) - Meg Winston v epizodě: "Rain on My Charades"
2000 The Women of Charmed (TV) - PhoebeHalliwell
1999 Celebrity Profile: Alyssa Milano (TV) - sama sebe
1999 Blink 182: The Urethra Chronicles (video) - Josie
1999 Jimmy Zip
1998 Charmed (TV seriál) - Phoebe Halliwell
1998 Zlatá horečka /Goldrush: A Real Life Alaskan Adventure/ (TV) - Frances Ella Fitz
1998 Fantasy Island (TV seriál) - Gina Williams v epizodě: "Superfriends"
1997 Spin City (TV seriál) - Meg Winston v epizodě: "They Shoot Horses,
Don't They?"
1997 Below Utopia (hlavní producentka) - Susanne
1997 Láska na druhý dotek /Hugo Pool/ - Hugo Dugay
1997-1998 Melrose Place (TV seriál) - Jennifer Mancini
1996 Jimmy Zip
1996 Public Enemies - Amaryllis
1996 Krutá Aljaška /To Brave Alaska/ (TV) - Denise Harris
1996 Glory Daze - Chelsea
1996 Milenec nebo vrah /Fear/ - Margo Masse
1995 Smrtelné hříchy /Deadly Sins/ - Cristina
1995 Poison Ivy II - Lily
1995 Náhradní matka /The Surrogate/ (TV) - Amy Winslow
1995 The Outer Limits (TV seriál) - Hannah Valesic v epizodě: "Caught in the Act"
1994 Embrace of the Vampire - Charlotte
1994 Confessions of a Sorority Girl (TV) - Rita Summers
1993 Conflict of Interest - Eve
1993 Dvojitý drak /Double Dragon/ - Marian Delario
1993 The Webbers - Fan
1993 Candles in the Dark (TV) - Sylvia Velliste
1993 Casualties of Love: The Long Island Lolita Story (TV) - Amy Fisher
1992 Little Sister - Diana
1992 Where the Day Takes You - Kimmy
1989 Speed Zone! - Lurleen
1988 Teen Steam (video) - sama sebe
1988 Dance 'Til Dawn (TV) - Shelley Sheridan
1988 Crash Course (TV) - Vanessa Crawford
1986 The Canterville Ghost (TV) - Jennifer
1985 Komando /Commando/ - Jenny Matrix
1984 Who's the Boss? (TV seriál) - Samantha 'Sam' Micelli
1984 Old Enough - Diane
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama